Новини от Бълария

Близък на Алексей Петров: Ето защо го убиха! Не видях бодигардовете му да… ВИДЕО

Георги Ривов твърди, че Алексей Петров се е чувствал спокоен за живота си

От около две години Алексей Петров не е изпитвал заплаха за живота си според изказванията на Георги Ривов, член на Управителния съвет на Българската федерация по карате и председател на съдийската комисия.

Последният разговор помежду им е само 5 дни преди фаталното събитие.

Георги Ривов споделя, че след няколкото срещи с Алексей Петров е забелязал, че е бил напълно спокоен. В не малко случаи дори не забелязва присъствието на охрана около него.

Познанството между двамата датира още от 90-те години на миналия век, когато се срещат чрез общия интерес към спорта и каратето. Тази общност се превръща в близки отношения, особено след като Алексей Петров става председател на националната федерация по карате, а Георги Ривов дълги години заема поста на генерален секретар.

Георги Ривов описва Алексей Петров като личност с множество лица. Той е в състояние бързо да издигне някого на върховете на успеха, но също така може и бързо да го събори долу. Въпреки че Ривов е виждал Алексей Петров единствено в неговата светла страна, той признава, че единствено е чувал за другите му „лица“.

През годините Алексей Петров се сближава с доста хора чрез спорта. Той има контакти с Румен Николов, Пламен Ангелов, Сергей и не малко политици. Освен това имена като Петко Петков и Бойко Борисов също са свързани със спортната федерация – Петков се е занимавал с бойни изкуства, а Борисов дори е бил почетен президент на федерацията докато е бил главен секретар на МВР.

Ривов не може да потвърди дали Петров е бил архитект на настоящото правителство. Въпреки това, той не изключва възможността, че това може да бъде мотив за убийството му.

Източник: blitz.bg

Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече